Affiches die beklijven

Gewijzigd 25 november 2021

Vaccinatie-prikellende

Op deze pagina draaien we er niet omheen. Niet voor tere zieltjes.
Gebruik je verstand, doe onderzoek en weet vervolgens dat je dit niet moet doen. het is namelijk geen "vaccin"!Levend organisme in Covid "vaccin"/ living organism in "vaccine"


Het zal je kind maar wezen

Enschede, 10 november 2021, op een GGD priklocatie. Maar begrijp het niet verkeerd; de "vaccins" zijn veilig hoor!
Kijk ook eens hoe gelaten die GGD'er toekijkt: hij heeft dit overduidelijk vaker meegemaakt. Via de mainstream media horen wij hier helemaal NIKS over.

Een italiaanse pastor:


Topsporters beginnen om te vallen

Let maar eens op de korte opéénvolgende data van de screenshots van de artikelen in de video. Deze zijn vrij recent. Het kwam vaker voor maar niet in deze frequentie.

Zo ook met wielrenner Greg Luyssen, hij moest stoppen met zijn prof carriëre vanwege hartproblemen.

Ook van Avermaet baalt van die prik


Onomkeerbaar!Hier een website met heeeeeel veel mensen die SPIJT hebben dat ze die prik genomen hebben.


Bloed en "vaccin" monsters

Normaal bloed ziet er onder een microscoop zo uit:

Nam je die prik (Covid "vaccin") dan ziet je bloed er nu zo uit:


Fimpje op Bitchute over een arts die al 10 jaar bloedonderzoek doet.
Toen ze de bovenstaande beelden door haar microscoop zag, barstte ze in tranen uit. Het bloed begint direkt na injectie te samenklonteren in strengen. De cellen waren niet meer zelfstandig, los van elkaar rond.

Nanotechnologie begint zichzelf te "assembleren".


Dr. Carrie Madej barste dus ook in tranen uit toen ze voor de tweede keer hetzelfde zag in twee verschillende batches

Ook trof ze "creatures" aan die tentakels hadden. Ze wilde nader onderzoek hierop doen. Ze deed ze in de blender en hakte ze fijn. Deze rehabiliteerden in veelvoud in een kleinere versie!!! This is fuckin'creepy! Zie hiervoor de eerste toelichting van Carrie Madej. Met deze troep willen ze nu dus ook kinderen gaan injecteren. Men is zich echter van geen kwaad bewust.


Enkele afbeeldingen door haar onder de microscoop genomen foto's (400- tot 1600x vergroot) van Moderna en Pfizer vaccin: het lijken inderdaad nanobot-onderdelen
Carrie Madej vermoedt een "injectable computer, or a self assembling tracking device"
Na injectie zet het zichzelf in elkaar. Ook zij gelooft dat de aanstaande wereldregering elk mens op deze aarde 100% wil kunnen controleren via 5G en de creatie van humanism 2.0. Oftewel, de mens moet herschapen worden tot CYBORG!.


    Dit "ding" met tentakels" was "levend" of iets dergelijks, creepy!

Duits artsencollectief Bärbel Ghitalla, Dr. Med. Axel Bolland, RA Holger Fischer en RA Elmar Becker tonen de verwoestende effecten op bloedcellen aan van de Covid-19 "vaccins". Ook worden dubieuze ingrediënten aangetroffen zoals waarschijnlijk grafeen of andere metaalachtigen. Witte bloedcellen worden "gesloopt". Vreemde synthetische strukturen worden na injectie door vaccinbestandsdelen "geassembleerd". Artsen met 30 jaar ervaring in bloedonderzoek worden zelfs bang van hun patiënten bij de aanblik van het bloed wat ze achterlaten. Deze artsen geven aan dat ze dit nog nooit zo gezien hebben en vermoedens rijzen dat er een boosaardige bedoeling achter deze injecties schuilgaat. Genocide. Deze artsen stellen zich tot taak om hiermee naar buiten te treden en "zodoende desnoods een paar kinderen te kunnen behoeden voor dit kwaad...". Zelfs terminale kankerpatienten spuiten ze in met deze rommel. Dan zou er toch een lichtje moeten gaan branden bij de bevolking omtrent de intenties van deze injecties. Waarom zou je een terminale kankerpatient nog vaccineren tegen een griepje?? ( euthenasie dus)

Hier te zien op Bitchute met engelse ondertiteling,
en ook te zien op deze duitse site zonder engelse ondertiteling.

In beide gevallen spreken de beelden boekdelen. Zelfs een leek ziet dat hier zaken aan de hand zijn. Op het griezelige af zelfs.

Als deze gruwelijkheden niet overtuigen dat dit rotzooi is en geen vaccin, dan weet ik het ook niet meer!
Dan komt dit toch wel erg dichtbij:Myocarditis bij kinderen extra gevaarlijk!

Myocarditis infectie bij kinderen na "vaccineren" is van een totaal andere heftigheidscategorie dan wanneer deze infectie aan het hart ontstaat op "natuurlijke" wijze. Cardiologische tests wijzen uit dat de schade tot 90% ernstiger is dan wanneer er geen sprake is van vooraf "vaccineren". Ecg's ( hartfilmpjes) zijn drastisch anders en medicijnen moeten hartfalen voorkomen. Myocarditis na "vaccineren" is vele malen ernstiger dan wanneer er geen sprake is van "vaccineren".Twitter
Volgens onze geloofwaardige minister van Volksgezondheid is er geen onderscheid. Corona verzaakt Myocarditis. Punt. Goh, die zagen we niet aankomen Hugo! Knap hoor.Toxic Epidermal Necrolysis (TEN) na covid-19 vaccinatie

Extreem gevoelige slijmvliezen en huid triggeren TEN. Boosdoener is medicatie, in dit geval dus het "vaccin". Dit schijnt extreem weinig voor te komen. Maar de ernst van deze aandoening overstijgt verreweg het nut en noodzaak van een verkapte "griepprik" die ook niemand nodig had en onvoldoende bewezen werkzaam was. Besmet en/ of ziek worden van Corona of DIT? nou doe u mij dat griepje dan maar...Deze mevrouw van eind 40 had geen medische klachten/ aandoeningen voor ze geïnjecteerd werd met het Covid-19 "vaccin". Maar gelukkig heeft ze dit overleefd!
En we weten dat dit het topje van de ijsberg is want erg veel bijwerkingen worden doodleuk niet gemeld want dat is een erg omslachtige procedure waar medici geen tijd voor vrij wensen te maken want daar is natuurlijk een ontmoedigsbeleid op los gelaten door onze "betrouwbare" overheden. Was dit iets anders dan een Covid "vaccin" geweest dan was de vaccinatiecampagne allang stopgezet! Het krijgt er inderdaad steeds meer de schijn van dat we hier met een biowapen/ genocidespuit oid. te maken hebben. Maar we moeten en we zullen ons laten "vaccineren!", alle waarschuwingen van de "wappies" ( bedankt Hugo) ten spijt.

Hier de website/ bron. Hier staat overigens een mooie discussie te lezen tussen twee medici over de zin/ onzin van die Covid injectie troep.

PDF hier


Engelse begrafenisondernemer: "Deltavariant is vaccinatieschade, vaccineer niet want je zult sterven":


Postmortale zorgverlener constateert veel vaker puntige bloedinkjes op lijken die hij binnen krijgt. Goh, hoe zou dat nu komen?


"Vaccineren": Nederlandse meiden voor het leven beschadigd:


Bron