Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 21-06-2021


Hedendaagse zichtbaarheid Nieuwe Wereld Orde

Rothshield NederlandIedereen met gezond verstand weet dat deze "Corona tijd", zoals men deze riducle fase pleegt te noemen, een dekmantel is voor iets groters. Een wereldregering met fascistische kenmerken: de grondrechten van het individu worden afgeschaald naar niveau nul. Het individu mag opgeofferd worden wanneer daar een collectief belang voor is (slavernij).
Doe jezelf niet tekort door dit af te doen als "Wappie denkbeelden". Het is verstandiger om te weten wat er echt komen gaat en wat dit voor jouw situatie gaat betekenen. Erg veel ontwikkelingen en incidenten wijzen erop dat regeringen (178 stuks) die de U.N. Agenda 21 ondertekend hebben, de oorlog verklaard hebben aan hun burgers. Er staat een dictatuur voor de deur zoals deze wereld nog niet eerder gekend heeft. De 5g telecom netwerkinstallatie zoals uitgerold vlak voor de "Plandemie" ( "Corona bullshit"), is nodig om de internet of things te monitoren en indien nodig bij te sturen. Gebruik je teveel stroom dan kan dat live afgesloten worden voor onbepaalde tijd. Heb jij je vaccinatie niet gedaan, dan geen geld in je virtuele portemonee (vast maandelijks staats inkomen ,D66). De overheid gaat jouw salaris uitbetalen. De overheid gaat bepalen waar je werkt, hoeveel je werkt, wat je gaat doen. werk je tegen? Dan geen eten, want virtuele wallet is geblokkeerd! Auto rijden wordt middels 5G gedaan. Er zit niemand meer achter het stuur. De overheid bepaalt of je mag reizen. Je mag zelf geen auto meer hebben. Heb je je vaccinatie niet gedaan? dan geen reisjes meer voor jou! De overheid, De overheid, De overheid, De overheid.
De geesten worden nu al rijp gemaakt met de tussentijdse Corona kletspraatjes van Nationaal Infarct Rutte om indringende, belangerijke eisen van "de staat" over te brengen. Rutte doet dit met het aankondigen van repressieve maatregelen zoals "lock down, mondkapjesdraagplicht, gevaccineerd? dan mag dit wel en dat mogen ongevaccineerden niet" enz enz. Wellicht dat de vaccins een soort contrastvloeistof zijn om detecteerbaar te zijn met 5G, zolang mensen nog niet als stom vee "gechipped" zijn. En dat repressiescenario dus maal 100 .
Dit om een kort, sinister toekomstbeeld te schetsen wat volgens mij binnenkort realiteit is.
Sustainable Goals, het klinkt als een klok, het klinkt "goed" en "nuttig". De uitwerking is een ferme stap terug voor de burgerij wat betreft alledaagse gemakken als vrij reizen en vrije keuze van aan te schaffen producten. Zaken die ook teruggeschroefd gaan worden in hun beschikbaarheid zijn onder andere verwarming, en vrij kweken van groenten. Het zelf kweken en genereren van zaden om te kweken is al strafbaar gemaakt of gaat strafbaar gesteld worden. Als je dus merkt dat je buurman een moestuin in zijn achtertuin heeft dan kun je hem verlinken. Water komt ook beschikbaar onder een quotum. Kom je niet tegemoet aan de wensen van de overheid? dan geen water. Dit wordt dan afgesloten middels 5G. Schaf een regenton aan en zorg dat deze aan het zicht van de omgeving onttrokken is. Een moestuin in je achtertuin blijft mogelijk zolang je maar je courgettes tussen de hortentia's en de forsythia houdt!
In de States is er als doel gesteld dat voor het einde van dit decennium alle verbrandingsmotoren voor consumenten verboden zijn. De distributie van diesel en gas als brandstof wordt daar zeer binnenkort al gestopt voor consumenten. Zelfs airconditioning wordt in de Agenda 21 gezien als "unsustainable", niet duurzaam, en zal verboden worden voor de burgerij. Uiteraard niet voor de elite die deze ongein uitrolt!
De focus zal in de U.S.A. komen te liggen op spoorverbindingen. Een en ander is door pedofiel Joe Biden al in gang gezet.
Op het gebied van wonen zullen de hypotheken die op huizen zitten gezien worden als schulden die door de overheid overgenomen zullen gaan worden middels de Great reset.
Dit betekent dus voor "huiseigenaren" (voor zover ze nu "eigenaar" zijn..) dat de overheid gaat dicteren wat jij moet doen om die schuld aan de overheid te vereffenen.
De Nieuwe Slavernij. Ook zullen de woningen kleiner worden. In Rotterdam zijn al plannen om daar een "woontoren" te bouwen waar de woonkamer en keuken dus gedeeld worden met de buren.
In die nieuwe situatie heb je dus enkel een slaapvertrek als "eigen ruimte". Zou jij daar 2,5 ton voor neer willen tellen?
Een ander verschijnsel wat een enorme vlucht neemt is de opzet van zonneparken. Enorme stukken land worden opgeofferd aan zonnepaneelinstallaties. Uiteraard ook volledig bestuurbaar middels 5G, net als de gechipte mensen, een ander puntje uit de U.N. Agenda 21.


Voorbeeld van "sustainable housing",
ophokken van mensen conform Agenda 21.
PDF artikel uit propagandakanaal AD

Lees je dus in en weet wat er komt als je niks doet en achterover blijft leunen! Alles hangt samen met dit, Agenda 21 van de vereingde Naties. Kijk op deze pagina vooral de video van Rosa Koire. Ze kan als geen ander uitleggen wat deze "Agenda 21" inhoud.

Kopersmarkt moet huurdersmarkt worden in Amerika

Een artikel over de onroerend goedmarkt die omgevormd zou moeten worden naar een huurders-markt en eigen huisbezit zou teruggedrongen moeten worden.
Hiermee wordt het onroerend goed bezit teruggedrongen naar een selecte club investeerders en andere rijken. Privebezit moet in die nieuwe orde uitgebannen worden. Zie ook deze pagina


Artikel uit Bloomberg Opinion hier

iceagefarmer.com

Begin met je in te lezen op deze site. Veel linkjes zul je met copy/ paste in de adresbalk van je browser moeten plakken. Dat heeft te maken met het voorkomen van censuur. Algoritmes kunnen bepaalde sites automatisch "blocken".