Affiches die beklijven

Gewijzigd 22 december 2021

Vader des Vaderlands?


Hier heeft hij leren liegen:

Mark Rutte is al weer een poosje "mason". Hij houdt zitting in een Vrijmetselaars lodge, het voorportaal van de Illuminati. Deze illustere clubs willen naar één Luciferiaanse wereldregering toe, de New World Order. Een doel is minimaal 90% van de wereldbevolking uitroeien via vaccineren tegen, in het huidige geval, Covid. Dit zijn geen vaccins maar genocideinstrumenten. Plannen bestaan om de griepprikken ook uit te rusten met stoffen die onvruchtbaarheid in de hand werken en levensverkortende effecten sorteren.

Klik op onderstaande afbeelding om een weergave te krijgen van listen en uitvluchten zoals Freemasons dat moeten leren als ze een openbare functie gaan bekleden. Het betreffen 25 punten en alle 25 zijn herkenbaar in een "Rutte context". Ook voor het Minister-Presidentsschap is er een Mason-draaiboek.


Meer over de Freemasons, de Vrijmetselarij HIER. Een voormalig lid klapt uit de school, met gevaar voor eigen leven. Raar clubje dus. Echt iets voor jou Mark!
Hier komt de naam Rutte voorbij in een satanistisch-pedo-zedendelicten-context.

Hieronder een goede vriend van onze MP Rutte:

creep

engerd


“The one thing man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by a World Government, a New World Order.” — Henry Kissinger


“Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.” — Henry Kissinger


“It is an act of insanity and national humiliation to have a law prohibiting the President from ordering assassination.” — Henry Kissinger


“NAFTA represents the single most creative step towards a New World Order.” — Henry Kissinger

...En zo gaat dat nog wel even verder met die gestoorde idioten...


Rutte de landverrader?

Telkens weer hetzelfde verhaal; dezelfde families in dezelfde kringen die dezelfde rottigheid instand houden of zelfs verergeren. En ze weten/ wanen zich de elite van Nederland.
Mark Ruttes opa Klaas Dilling (moeders kant) heeft samengewerkt met een NSB'er om de Heidemij in het 2e wereldoorlogse Landstand op te laten gaan, een verzamelplaats voor alles wat met water-, bos- en landbouw te maken had. Nu mag de kleinzoon Mark zijn vaderland Nederland de Nieuwe Wereld Orde binnen loodsen.

Sterk artikel op Niburu
Rutte engerd NAZI

Rutte aanbidt baphomet, satanistisch symbool.