Affiches die beklijven

Gewijzigd 21november 2021

Dr. Byram Brydle, een ECHTE viroloog, explaines,

Dedimertest is een adequaat middel om bloedklontering te signaleren maar deze zijn te weinig voor handen. Ivermectine is een effectief middel om een Covid infectie in te dammen. Echter gaat het vaak verkeerd met de omrekening naar wat een mens aan dosering nodig heeft waardoor er een risico ontstaat. Waren mensen in een vroeg stadium behandeld met Ivermectine of hydroxychloroquine dan waren zeker de helft minder doden gevallen. De handelswijze nu is zeer verkeerd door mensen eerst ziek te laten worden om ze vervolgens aan beademing te leggen waardoor er infecties ontstaan aan de luchtwegen en mensen dus sterven.
Onze overheid bestraft het gebruik van deze middelen juist met boetes tot 140.000 euro! Zie deze pagina. Krankzinnig! In Egypte is 3 % gevaccineerd en hebben ze 14 infecties per 100.000 inwoners per dag. Veel leed werd voorkomen met behandeling met Ivermectine in een vroeg stadium.(om financiële redenen) In Israël is 80+% gevaxxed en daar zijn op dit moment 5000 infecties per 100.000 inwoners per dag.
Wetenschappers met kennis van zaken willen een open dialoog over de Covid-vaccins maar worden tegengewerkt, in het geval van deze arts zelfs door enkele naaste collega’s die een paar deuren verder zaten maar niks met hem wilden overleggen. Zoom- sessies met deze mensen waren ook eigenaardig contactgestoord. Aanvallen worden indirect gedaan en nooit en plein public met de persoon in kwestie. Want dit zouden de aanvallers, de “Trolls” verliezen omdat ze onvoldoende parate kennis hebben.
Deze doctor zat in een interview en plots diende zich een “troll” aan en viel deze arts aan tijdens dat radio interview. De interviewer gaf de “troll” de ruimte en en de “troll” vluchtte direct, hij logde direct uit. Geen parate kennis dus maar instructie tot zwartmaken. Het narratief is heilig verklaard.
De eerdere aanname dat het menselijk lichaam niet beschikt over een proteïne om Messenger RNA te bedienen bleek later wel gewoon aanwezig in het menselijk lichaam.
Wanneer je de headlines van de MSM van een half jaar geleden naast de headlines van nu legt zijn ze tegenstrijdig met elkaar. Ze schieten zichzelf continu in de voet. Was eerst een dosis goed voor 95% bescherming, nu ben je “ongevaccineerd” na 1 dosis. De booster geeft wederom 95 %??
Bescherming: als een hele omgeving gevaxxed is en dus beschermd is, waarom dan nog mondkapjes dragen? Ja de mondkapjes voorkomen bescherming maar waar zijn die vaccins dan voor nodig?
De priklokatie op het lichaam zorgt ervoor dat mensen blijven “spreaden” na vaccinereen. Door in de schouder te prikken gaat het lichaam uit van een Systemic infection en voorziet het gehele lichaam van antilichamen. Echter worden de bovenste longen onvoldoende beschermd met deze methodiek. Het “spreaden” geschied bij “gevaccineerden” via het bovenste deel van de longen. Normaal komt de luchtweg infectie natuurlijk ook via het bovenste deel van de longen binnen!
Hoe jonger de mens hoe minder receptoren hij heeft en dus hoe kleiner de kans dat je ziek wordt en/ of sterft aan Covid. Influenza, de reguliere “griep” is veel schadelijker en gevaarlijker. Maar de vaccins fungeren als een soort bypass op het natuurlijke afweersysteem dus de babies/ zwangere vrouwen moeten juist niet gevaccineerd worden. Werkt averechts om deze groepen te vaccineren!
Er zit nog veel meer in die 31 minuten met Dr. Byram Bridle. Kijk hem desnoods een paar keer!