Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 13 september 2021


Urk: hilarisch!

De Urkenaren blijken tijdens deze Covid hoax een keiharde rechte rug te hebben. Karakter hebben ze. De risicoindicator van onze rijksoverheid is mogelijk een beetje op hol geslagen.
Met besmettingen en ziekenhuisopnames scoren de Urkenaren het laagste van heel nederland terwijl er daar nauwelijks "gevaccineerd" wordt. Sterker nog: nu er gevaccineerd wordt zijn er landelijk meer besmettingen/ ziekenhuisopnames dan vorig jaar rond deze tijd toen er nog niet gevaccineerd werd. En wat zegt onze overheid: De situatie in Urk is ZEER ERNSTIG! Oei.

Als je de onzinnigheid van deze Corona hoax bullshit nu nog niet ziet, DAN WIL JE HET NIET ZIEN! Wie kan dit, en onze overheid, nu nog serieus nemen?


Stopzetting Covid vaccinatiecampagne

Influenza-B: Na 4 influenza-B vaccinatiedoden werd in 2006 de campagne stopgezet. Waarom gebeurt nu niet het zelfde tijdens de huidige Covid-19 hoax na wereldwijd duizenden doden? Er was een strikte monitoring op de bijwerkingen. Het tegenovergestelde met Covid-19 vaccinaties is nu het geval! Bijwerkingen worden gebagetelliseerd of glashard ontkend, wereldwijd!
PDF tijdschrift v. geneeskunde hier


Nederlands satanistisch regime heeft waarschijnlijk nieuwe gesels voor ons in het vooruitzicht.

Alles MOET kapot. Ontwrichting van de samenleving is hun doel. Wat kun je anders verwachten van satanisten? Pijn is fijn en misbruik moet kunnen vinden ze, of dat nu hun machtspositie betreft, wetgeving, of (kleine) kinderen. Maar dat geestelijk gezonde mensen dit niet kunnen waarderen zal ze worst wezen. Ze gijzelen de kinderen en maken hun ouders radeloos. Met de Covid- leugen als instrument kleden ze de democratie steeds verder uit en zitten we daadwerkelijk in een dictatuur over een jaar of 3.
Rellen zullen uitbreken en deze rellen zullen escaleren. Chaos in het land zal een schreeuwende smeekbede in de bevolking teweeg brengen naar de overheid toe om in te grijpen. En zo zullen ze hun dictatuur vestigen via deze machtsgreep.
DIT IS WAT ZE WILLEN!!! WORDT WAKKER!!! En oh, wat zullen Mark en Hugo weer in hun element zijn! Nieuwe Lock Downs zijn weer in de maak. Er zijn RKI- ( de Duitse RIVM) documenten gelekt waarin dat staat.
Normaal gesproken volgt Nederland hierin. Als je van je land en je kinderen houdt dan accepteer je dit gewoon niet.

Document RKI over komende Lock Downs in Duits HIER
Document RKI over komende Lock Downs in Nederlands HIERKlik om te vergroten


Bron: Nieuwsbrief Willem Engels Viruswaarheid.


Ingespoten met "vaccin" en toch NIET gevaccineerd??

Enerzijds worden de uitgeleverde "vaccins" gerekend als verbruikte vaccinatie, want dat geeft een rooskleurig beeld over het verloop van de vaccinatiecampagne. Anderzijds ben je een "ongevaccineerde" als je WEL een injectie hebt laten doen, want kennelijk is in technische zin één shot niet afdoende om welke reden dan ook? Niettemin is het profiel van de "gemiddelde" Corona- IC patient ongewijzigd gebleven: onderliggend lijden, hogere leeftijd maar dus veelal WEL geinjecteerd met een Corona- vaccin maar dus niet gevaccineerd(?!?). Ook hier weer dat meten met twee of meer maten. Dit is gewoon niet meer te volgen. Ook niet voor onze Haagse vrienden Rutte en de (fascistische) Jonge.
Niet vreemd dat ze de confrontatie met Coronacritici niet meer aangaan. Ze zijn als de dood dat ze versrikt raken in hun eigen leugens en hier niet meer uitkomen, eventueel voor het oog van de camera. De mainstream media controleren ze; daar hoeven ze niet te vrezen voor gezichtsverlies. Doch Corona-critici/ sceptici zijn feitelijk doorgaans beter onderlegd en brengen deze charletanen mogelijk "en plein public" ten val..Heineken

Oh yeah, heineken, steek je kop nog even wat verder in het (strand-) zand. Moeten we nu echt geloven dat de ouderen dit wel allemaal zonder kleerscheuren doorstaan terwijl jonge mensen bij bosjes ernstige bijwerkingen krijgen? Zat Heineken ook niet bij het WEF, onder de warme hoede van onze "Great Reset" Klaus Schwab? Nota bene een fabrikant van alcoholhoudende dranken gaat op de stoel van de medici zitten!!

Zag u hem ook, die kroegnaam; El Caballo de la Noche? Zegt wel genoeg denk ik. Hieronder nog wat veel voorkomende bijwerkingen van die Covid rommel:


Regeren is vooruitzien?

De Corona hoax was vers op stoom begin Maart 2020. Er was nog geen enkele sprake van een vaccin. Nog vóór de eerste lock down achtte het kabinet het al wel noodzakelijk om regelgeving mbt. genetische modificaties aan te passen (denk aan de komst van de m-rna vaccins ruim een half jaar later!).
Wat wisten zij wat wij nog niet wisten?

Klik om te vergroten.

Volledige Staatscourant editie PDF hier


RS virus bedreigd kinderen door lockdowns


Door toedoen van lock downs, 1,5 meter afstand houden schuiven de bestaande "epidemiëen" door omdat er geen immuniteit tegen opgebouwd is. Bedankt Mark/ Hugo! Kinderen belanden hierdoor soms zelfs op de Intenseve Care afdeling van het ziekenhuis. Het zal je kind maar wezen. Gaan we nu voor dit virus ook allerlei draconische maatregelen treffen volgend jaar?


Wellicht dat Big Pharma de politici weer voor haar karretje weet te spannen. Dan zitten we volgend jaar weer in een lockdown, injectienaalden vaccinregen, Hugo weer 5 miljard kwijt, en Rutte weet zich het allemaal niet meer te herinneren door die stroomstoten van zijn Illuminati handler, iemand dood door gebroken nek of door RS virus,nee besmet met Rs dus RS dode enz.. Wat een hopeloze puinzooi hebben ze er toch van gemaakt! En letterlijk half Nederland laat zich gewoon injecteren met een voor Covid-19 nutteloze injectie met hele grote kansen op bijwerkingen want ze willen zo graag op vakantie! Injecteren doen ze niet voor een ander, dat doen ze echt wel voor zichzelf. En de politici spelen hier op in. Ze spelen een spelletje met JOU! en jouw gezondheid. Om twee weken Turkye laten ze hun imuunsysteem naar de kloten spuiten, mede door valse voorlichting. Dit is gen-therapie! Het is GEEN vaccin! Waar die substantie dan mogelijk wel voor bedoeld is? Doe onderzoek en je schrikt.
Het RS virus:
Na 1 of 2 dagen kan het RS-virus longproblemen gaan veroorzaken. Vooral als uw kind nog een baby is, kan dit gebeuren. De verschijnselen zijn dan:

-koorts
-een piepende ademhaling
-een snelle ademhaling
-tussen de ribben trekt de huid bij inademen naar binnen
-de neusvleugels bewegen opvallend mee met de ademhaling (dit heet neusvleugelen)
-drinken lukt niet goed
-soms opeens een paar seconden niet ademen
-de huid kleurt grijs/blauw rond de mond en onder de nagels
-sufheid: uw baby lijkt slaperig en is moeilijk te wekken
-Ook kunnen kinderen oorontsteking krijgen door het RS-virus.

Update: kennelijk worden nu kinderen al naar andere ziekenhuizen doorverwezen ivm. ruimtegebrek op kinderafdelingen om dit RS virus. Geen woord hierover op de main stream media NOS, RTL4, SBS...


PDF hier.

5.000.000.000 euro KWIJT


Nu onze opperpannenkoek; Hugo de (fascistische) Jonge is 5.000.000.000 euro KWIJT, andere bronnen hebben het over ong. 2.000.000.000 euro betreffende het ministerie van Hugo... Zijn repliek quasi onverschillig: "... er zijn vermoedelijk wat pakbonnetjes of betalingsbewijsjes kwijt...". Wanneer het gemeenschapsgeld betreft doet het minder pijn ofzo? Hugo, is het dan echt zo dat jij je reet afveegt met de belastingbetaler? Ben jij werkelijk zo erg? Dat moet haast wel, gezien zijn ambitie om willens en wetens in de politiek verder te gaan. Hugo's kwaliteiten liggen vermoedelijk toch meer op het onderwijs vlak, zijn honderd urige werkweek ten spijt. Kinderen laten zich over het algemeen wat makkelijker voor de gek houden dan volwassenen. Ook iets waar onze Hugo vermoedelijk niet eens bij stilstaat.
Onderwijsmensen moet je ook niet de verantwoordelijkheid geven over staatsfinanciën. Overheidsgeld is een niet te versmaden prooi voor commercieële haaien. Niet zo zeer om het geld. Meer om de poppetjes die over het geld gaan. Commercie en geld, daar begrijpen onderwijsmensen niks van. Echt ongelooflijk dat zijn collega's hier ook zo gelaten op reageren. Maar voor 5.000.000.000 euro kun je enorme loodsen vullen met de meest exclusieve goederen. Ergens moet er toch iets opvallen als je teruggraaft? Overboekingen staan toch geregistreerd op bankafschriften? Er is altijd te achterhalen waar het geld gebleven is. Zijn ze op zijn ministerie gewoon te lui om het uit te zoeken? Of kan Hugo niet delegeren? Heeft ie überhaupt ooit wel eens overzicht gehad? Hugo, je hebt toch niet aan je vriendjes cadeautjes uit staan delen hè. Of misschien net een beetje teveel "aan je zelf gedacht"? Als dat toch waar blijkt...
Neem het de belastingbetaler niet kwalijk dat ie dit soort opvattingen gaat ontwikkelen over dit soort heerschap. Zijn onverschilligheid is stuitend.
Waar is de SP van weleer? Hugo de Jonge is representatief voor de stille ontmanteling van de democratie zoals ie nu plaatsvindt.

Sywert van Lienden, 9.000.000 overgehouden aan mondkapjes-deal met Hugo.

Interessant vraagstuk; best apart dat deze Sywert van Lienden er zoveel geld aan over kan houden. Kunnen wij hem dit kwalijk nemen? Wat zou jij doen als jij in de schoenen van Sywert van Lienden stond? Ook in dit verhaal vinden wij een minister/ ministerie terug wat in eerste instantie ingestemd heeft met deze "mondkapjes-deal". Doe dit ongeveer maal 555 en je raakt 5.000.000.000 euro kwijt. Wellicht kan Hugo een witte baard laten staan, en we passen hem een mooie mijter aan en je hebt Sinterklaas. Zijn pieten zijn niet meer zwart maar blank ze heten Sywert of Kluytmans, en deze geven geen kadootjes weg, nee, ze ontvangen die, van Hugo, in naam van de belastingbetaler. Wellicht dat er sprake is van vervroegd intredende dementie bij Hugo. Hij houdt zijn afspraken niet meer bij en zegt continu: "Ja is goed, doe maar." Sywert van Lienden wordt er op aangesproken terwijl de achterliggende oorzaak..... jawel... HUGO is. Hij is uiteindelijk de hoofdverantwoordelijke over de uitgaven van zijn ministerie. Sywert van Lienden mag het geld houden! Afgesproken is afgesproken; ASK HUGO!! En als Hugo omvalt, of er weer op een andere manier mee weg komt: ASK MARK!! En die kan zich niet verlaten op zijn geheugen want sommige herinneringen bij Mark staan op "niet aktief".
Ik ben benieuwd wat de resterende 554 deals zijn.

Hier een video over Sigrid Kaag die miljoenen aan subsidies verstrekt aan aktiegroepen zoals Milieudefensie die op hun beurt rechtzaken tegen de staat (video) aanspannen?? Kijk alsjeblieft deze video: Wynia's week bij Cafe Weltschmerz.
Je valt van je stoel bij het verhaal dat Sigrid Kaag dus kennelijk aktiegroepen sponsort die op hun beurt rechtzaken voeren TEGEN de staat. De belastingbetaler draait op voor deze dubieuze praktijken... De staat voert dus indirekt rechtzaken tegen zichzelf dank zij Sigrid Kaag (D66). Kennelijk gaan er ook tientallen miljoenen naar clubjes ZONDER LEDEN.Wetende dat Sigrid ook de SDG's uitrolt, de Sustainable Developement Goals van de U.N. kan het niet anders of er zit weer een (geo)politiek belang achter. Deze achterkamertjespolitiek kost de belastingbetalers echt klauwen met geld.PDF over dit politiek stuk *##*_!!.


Eindelijk!! Voor de gehele Nederlandse bevolking een REPRESENTATIEF onderzoek naar vaccinatiebereidheid van ouders voor hun kinderen!!

Van de "Hart van Nederland kijkers" wil 59% van de ouders zijn of haar kind laten vaccineren tegen het coronavirus wanneer dat zou kunnen. Dat blijkt uit onderzoek onder bijna 3.000 mensen van het Hart van Nederland-panel. Hart van Nederland noemt dit onderzoek "representatief". Representatief voor wie, voor welke groep? Voor alle "Hart van Nederland kijkers" zullen ze bedoelen? Niet voor "alle Nederlanders". Ook hier proberen ze weer "een draai" te geven richting hun straatje.  Wanneer er onderzoek gedaan wordt onder mensen die de mainstream media negeren, en dat worden er steeds meer, zal de uitkomst nog geen decimaal zijn. Deze mensen zijn immers niet onderheveig aan de "mind control" campagne die door de farma maffia is uitgerold in deze wereld. De overgrote meerderheid van de aardbewoners is bang gemaakt en onderhevig aan een ferme Corona brainwash, uitgevoerd door hun overheid.

Immens veel voorgetrokken injecties moeten, hier in Nederland, nu de vuilnisbak in omdat de mensen die opgeroepen zijn niet op komen dagen! Getuige dit en dit artikel. Typ op je zoekmachine "covid vaccin weggooien" in en je krijgt een adequater beeld van de vaccinatiebereidheid dan Hugo en zijn commercieele tv vriendjes ons willen laten geloven. Onze Hugo vond het natuurlijk ook geen goed idee om een vaccinatie ruilpagina in het leven te roepen, prullenbakvaccin.nl, want daaruit blijkt natuurlijk het lage animo tot vaccineren! Gelukkig heeft nog niet iedereen zijn of haar verstand verloren. Er is iets aan de hand met die vaccins. Lees je goed in voor je over gaat tot vaccineren. Dit artikel is nog maar een greep uit de honderden artikelen die circuleren waaruit blijkt dat er veel scepsis is onder de onderzoekers . Vaccineren is enkel aan te raden aan mensen waar je een grondige hekel aan hebt, zoveel is zeker. En dan moeten we dit nog geloven zeker?? Dat gratis vod (Metro) vertelt ons dat mensen "voordringen". Waarschijnlijk bedoelt Metro "gaan in plaats van". Immers; weggooien is zonde. Mogelijk hebben de medewerkers van Metro deze 5 aanmoedigingspuntjes onder hun neus gewreven gekregen.

Voor al die idioten die hun kinderen willen vergiftigen/ vaccineren: kijk eerst even deze video. Hij is wel engelstalig, maar laat desnoods iemand dit vertalen of ondertitelen. Deze ouders werken mee aan een misdaad tegen de mensheid/ verlenen medewerking aan de grootste genocide in de menselijke geschiedenis. You Tube heeft deze video inmiddels verwijderd.
Dezelfde video staat nu op Bitchute zoals hier te zien.

Een aantekening in het gele vaccinatie boekje wordt overigens niet gedaan als je bij de GGD die spuit hebt laten zetten. Hugo wil dat we de app gaan gebruiken want daar kunnen dan weer andere voorzieningen aan "gehangen" worden zoals het aanvragen van huursubsidie of inloggen met je DigiD of je bankzaken regelen. Geen vaccinatie? dan ook geen inlog. Kwestie van tijd, stelletje schapen. Net als de broer van Hugo die als onderzoeker in het Erasmus MC werkt en gesponsord wordt door Bill en Melinda, zo hebben ze bij het OMT ook niet te klagen , Kluytmans van het OMT koopt een villa van heb ik jou daar:
OMT adviseur dhr. Kluytmans en zijn recent aangeschafte villa

En zo gaat het maar door:
Corona is voor een selecte club pure zakkenvullerij!


Efteling Testcase van de baan

Geschreven door Malini Witlox

Het mensonterende testevenement in de Efteling gaat gelukkig niet door, te weinig aanmeldingen.
De Efteling gaat zaterdag niet open voor het testevenement van Fieldlab. Er is te weinig interesse. Slechts vierduizend abonnementhouders meldden zich aan, terwijl er achtduizend aanmeldingen nodig zijn om goed wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen.
Alleen de naar schatting 90.000 abonnementenhouders en de gasten van het vakantiepark konden een kaartje voor het fieldlab-evenement reserveren. De onderzoekers (alleen de onderzoekers of ook politici?) wilden bekijken hoe mensen zich gedragen en hoe de bezoekersstromen lopen in het park.
"4000 bezoekers is veel te weinig om het goed te vergelijken met een normale situatie", aldus Fieldlab.
De Efteling heeft de abonnementshouders die zich hadden aangemeld een mail gestuurd. "We vinden het jammer dat de pilot niet doorgaat. We hadden graag ons steentje bijgedragen met dit onderzoek om de samenleving sneller te heropenen."
"We denken dat de gedeeltelijke openstelling van het park, de ophef rond het 538 evenement in Breda en de voorwaarden voor deelname aan de Fieldlab-pilot, zoals een coronatest voor- en na bezoek, voor dit lage aantal aanmeldingen heeft gezorgd", schrijft De Efteling aan haar abonnees. Zo moesten kinderen vanaf 5 jaar zich laten testen en veel ouders hadden hier bezwaar tegen. Ook een mogelijk snelle heropening van de Efteling kan een rol gespeeld hebben, denkt het park. In het stappenplan van het kabinet is aangekondigd dat attractieparken mogelijk op 11 mei weer open kunnen. Peter de Jager, hoofd van de intensive care van het Jeroen Boschziekenhuis in Den Bosch sprak zich dinsdag op BNR nog uit tegen het testevenement in het pretpark. "Ik heb er geen vertrouwen in."
Bij het speciale dagje Efteling, zouden bijzondere regels gelden. Dit waren ze: - Je moet (vanaf 5 jaar) een negatieve coronatest hebben van maximaal 24 uur oud.(JA JE LEEST HET GOED; VANAF VIJF JAAR!!)
- Slechts 11 van de 32 attracties zijn open (efteling gedeeld door DRIE, één derde van de atracties is maar open).
- Je wordt (anoniem) gevolgd door camera's. (-->BIG BROTHER!!<-- motie van wantrouwen naar de burger. In China gebeurt dat al jaren overal op straat zonder aanwijzing.)
- De anderhalvemeterregel geldt in principe in het hele park.(bewezen ineffectieve maatregel, wetenschappelijk niet gefundeerd)
- Mondkapje is nergens verplicht, ook niet binnen. (Want die pcr testen zijn zooooo betrouwbaar!)
- Attracties worden volledig gevuld, zonder afstand. (Want die pcr testen zijn zooooo betrouwbaar!)
- Na afloop wordt gevraagd (!) om je op dag vijf nogmaals te testen. (En als je dat niet doet dan moet je een boete betalen oid? Misschien nu nog niet maar in de nabije toekomst in soortgelijke situaties bij wet doorgevoerd?)


Met geen woord wordt gerept over het repressieve karakter van de voorwaarden en hoe mensen daar domweg geen ZIN in hebben.
Steken jullie je kop nog wat dieper in het zand, Malini Witlox, de "onderzoekers", de politici en andere criminelen! Het zoveelste gedragsexperiment wat maatschappelijk dan breder doorgetrokken zou gaan worden. Hoe precies, daar gaan we ongetwijfeld achterkomen stelletje schapen! Zolang testkonijnen zich aan blijven bieden voor dit soort laboratoriumonderzoek zullen deze idioten de duimschroeven ook aan blijven draaien. Ze willen ons onze vrijheid niet meer teruggeven. Vrijheid is binnenkort handelswaar; als je doet wat Rutte zegt mag je weer ietsje meer... Meer dan DAT gaat het echt niet meer worden. Zolang je maar meegaat met het overheidsbeleid krijg EEN BEETJE vrijheid terug. Wanneer zullen ze gaan toegeven dat het niet om een virus gaat (wat er overigens wel gewoon is, al zo'n 40 jaar waarvan we weten), maar om CONTROLEZUCHT/ DICTATUUR?Gommers praat zijn mond voorbij

Deze pannenkoek ("IC's niet uitbreiden want dan verveelt IC personeel zich...") behoeft geen verdere toelichting. In een optreden bij een staatspropaganda kanaal praatte deze grote denker zijn mond voorbij.
Voor straf zal Rutte hem geen zakgeld meer geven de komende twee maanden. Hij verspreekt zich: "Covid is een verkoudheidsvirus". Hij heeft natuurlijk gelijk, maar de uitspraak is niet handig naar de Corona-gelovige schaapjes toe.
Daarom moet dus de wereldeconomie kapot en stemt iedereen daar mee in. Geloven ze het zelf? Ik denk van niet...


Vaccinatie scepsis in het AD!

"Vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona levert weinig op. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken."
Dat stellen Jona Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie, en arts-microbioloog Bert Mulder vandaag in het blad Medisch Contact.
Als nu Hugo maar niet weer begint te gillen dat dit soort berichtgeving fake nieuws is of de vaccinatie bereidwilligheid aantast. Och gut, het begint nu dan toch ook eindelijk door te seipelen in de propagandakanalen (mainstream media).
Waar heb ik het over? Kijk even deze video!. Die is nog maar een paar maanden oud. Soort gelijke zorgen werden toen al geuit. De"pandemie" die eigenlijk gewoon een epidemie hoort te heten maar dat eigenlijk ook niet is, is zowat op zijn einde. Heel veel "useless eaters" hebben zich inmiddels laten inenten( zo noemen ze dat bij dieren) dus nu mag dit verhaal eindelijk naar buiten gebracht worden. Want we willen eerst de "usable idiots" schiften van de "dissidenten" (tegenstanders van het kabinetsbeleid) voordat we verder gaan met slachten. Of niet soms, Klaus, Mark, Hugo, Sigrid? New World Order aanhangers die de uitrol van Agenda 21( WEF/ UN) doen... Doe je tegoed, schapen! PDF hier


Coronatest bij terugkeer uit risicogebied

Kabinet wil verplichte coronatest voor automobilist bij terugkeer uit risicogebied. Reizigers die vanuit risicovolle landen met eigen vervoer naar Nederland terugkomen, kunnen straks uiterlijk vóór de grens met ons land worden GEDWONGEN een coronatest af te laten nemen. Dat blijkt uit een voorgenomen Wijziging van de Wet publieke gezondheid die het ministerie van Volksgezondheid online heeft gezet.

Een reiziger die bijvoorbeeld in Frankrijk is geweest terwijl dat land als hoogrisicogebied te boek staat, en met de eigen auto of motor terugrijdt naar Nederland, kan dan in Frankrijk de test laten afnemen of ervoor kiezen om dat in België vlak voor binnenkomst in Nederland te doen. De test mag maximaal 72 uur zijn uitgevoerd vóór binnenkomst in Nederland. Volgens het voorstel biedt dat voldoende mogelijkheden voor reizigers om naar of via een plaats te reizen om de test te laten afnemen alvorens ons land in te reizen.

De reiziger zal bij binnenkomst vanuit een onveilig land ook moeten beschikken over een quarantaineverklaring. Daarin verklaart diegene na thuiskomst gelijk in quarantaine te gaan. De quarantaineverklaring zal zowel in papieren als in digitale vorm beschikbaar komen. De quarantaineplicht duurt in beginsel tien dagen. Vijf dagen na binnenkomst in Nederland mag een reiziger evenwel een test laten afnemen en als de uitslag daarvan negatief is, eindigt de quarantaineplicht.

Bedrijfsmatige aanbieders van personenvervoer, zoals bijvoorbeeld een busbedrijf, mogen straks alleen vervoer aanbieden en toegang verlenen tot het vervoermiddel aan reizigers die beschikken over een negatieve testuitslag en een quarantaineverklaring. Reizigers moeten nu al twee negatieve testresultaten kunnen tonen voor ze naar Nederland reizen per vliegtuig of boot: een PCR-test, niet ouder dan 72 uur, en de antigeensneltest. Een negatieve sneltest heeft een geldigheidsduur van 24 uur, aldus minister De Jonge.

Het Coronabeleid wordt wereldwijd op ongeveer dezelfde manier uitgerold dus wat aan de andere kant van de wereld gebeurt, komt hier uiteindelijk ook.
Ga er dus maar van uit dat je gewoon in quarantaine moet als je uit het buitenland komt ookal ben je gevaccineerd met M-rna troep waarvan niemand precies weet wat het gaat doen.En nu dus ook in Nederland: lees dit PDF (Volkskrant) van een paar dagen later.


Elke medicus die nog bij zijn of haar volle verstand is raadt vaccineren met dit M-rna middels ten zeerste af. Maar zonder een vaccinatie wordt de bewegingsvrijheid in de toekomst dermate ingeperkt dat een normaal bestaan leiden nauwelijks nog mogelijk zal zijn. Mits de wereldbevolking zich tegen dit plan gaat keren. Maar men is dermate bang gemaakt dat hier niet snel verzet tegen zal komen.
Zie hierover ook: Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!. En zo worden de duimschroeven steeds verder aangedraaid. Maar wat vertellen ze ons allemaal niet?


Voorbereidingen voor een wereldwijde uitrol van "vaccinatie" campagnes (Covid-19)

Op 19 september 2019 was er publicatie van de samenspanning WHO en de EU betreffende een wereldwijde coordinatie op het gebied van vaccinaties. ook komen weer termologiën zoals "monitoren", "strategiën" en "samenwerking met producenten" voorbij,zo vlak voor de "Corona crisis" en net voor Event 201, een pandemie drill/ oefening in oktober 2019 georganiseerd door Bill en Melinda Gates !! Ook intergrale voorlichting via (social-) media, en bestrijding van des-informatie en terughoudendheid ten opzichte van vaccinaties (lees: tegenovergesteld geluid, "WAPPIES") werden toen benoemd als actiepunten..Angst en massavorming in de coronacrisis. Een gesprek met Mattias Desmet en Ad Verbrugge: deze pagina.
Een pdf over 5 verleidingen vanuit de overheid om je te laten prikken hier.“Dictatuur klopt weer aan”

Dit zegt schrijfster Shohreh Feshtali, die 30 jaar geleden Iran ontvluchtte. Ze beschrijft heel gedetailleerd hoe het vrije Iran overging in een dictatuur.
De overeenkomsten tussen toen en deze Covid tijd zijn griezelig overeenkomstig. Kijk dit en weet dan dat we op een verkeerd spoor zitten en nu moeten omkeren.
Kijk deze video!


Maurice de Hond op blckbx.tv maakt gehakt van statistiekjes van Haagse politici en aanverwante Corona poppetjes

Maar in tegenstelling tot Martijn Koning; gelukkig zijn er ook nog intelligente mensen die zich niet laten leiden door de waan van de dag en zeer scherpzinnig en kritisch te werk blijven gaan om de waarheid trouw te blijven. Onze overheid misleid ons met cijfers en onvolledige contexten waarin die cijfers aangevoerd worden om strengere maatregelen door te kunnen voeren. Kennelijk is het draagvlak onder de Nederlandse bevolking hierdoor wat betreft de Corona-maatregelen nog ongekend groot.
De Corona leugen is heel groot en ongekend lastig te "exposen". Kijk hier een interview met Maurice bij BLCKBX over de cijfermatige/ prognosezijde van het Corona plan-demiebeleid bij BLCKBX.TV. Waar zouden we zijn zonder Flavio! Wanneer je Maurice de Hond aan het werk ziet begin je dus ook meteen te begrijpen waarom hij "uitgekotst " is door het stompzinnige Hollandse "establishment". Zijn "pen" blijkt een geducht zwaard waar Rutte/ de Jonge retoriek natuurlijk keihard op stukloopt. Het cijfermatig inzicht van Maurice en zijn vermogen om corelaties mee te nemen om accuratere cijfers te krijgen, is voor politici en RIVM puppets niet te evenaren. "Framen" dus, die man...