Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 13 september 2021


Chemtrailing Breda

Hieronder wat eenduidige evenementen en daaronder chemtrails in Breda per dag fotografisch weergegeven.


*Breda moet "effe dimmen", zie hier hoe de lucht in een ochtendje tijd wordt "dichtgezet". 12 augustus 2021, hier te zien..

*Rastertrail, een veelgebruikt patroon in chemtrailing, 04-06-2021 Breda. hier te zien

*Heusden en Breda met aktief traildagje achter een dicht wolkendek.. 10-05-2021, hier te zien

*Breda, een heftige traildag. 22-04-2021, hier te zien

*Breda, 24 april 2021, zeer heftig, hier te zien..


Breda, 14 september 2021, Wederom veel "sluierbewolking". (Voor 1993 bestond "sluierbewolking" nog niet. Maar bij het KMI introduceren ze regelmatig "een nieuw type wolk")


Breda, 13 september 2021,
In het weekeinde geen gespray, waarschijnlijk om geen argwaan te wekken. Nu is het weer maandag en iedereen hangt weer boven z'n scherm dus dan kunnen ze weer.
Het is 9.30 uur in de ochtend en de lucht is al volledig dichtgezet met chemicaliën.


Breda,12 september 2021.


Breda, 10 september 2021.

De foto's hieronder zijn in de juiste volgorde van opnametijd geplaatst, ze staan in chronologische volgorde. De pijltjes geven de abnormaliteiten aan die onder de foto's staan.

Verklaring pijltjes bij foto 2:

1: Ongebruikelijke vliegrichting, daardoor viel deze meteen op
1+2+3+4 Deze werden gelijktijdig gezet


Wat hier gebeurde was het plaatsen van een raster. De symetrie is opvallend. Verder is de timing en de snelheid waarmee dit gebeurt in het oog springend. In 30 minuten tijd is er extreem veel vliegverkeer wat dus (chemische) sporen achterliet. Als dan het raster geplaatst is zie je daarna 2 uur lang geenvliegverkeer meer. De chemicaliën die in de lucht hangen zijn levensgevaarlijk voor piloten van het reguliere vliegverkeer, de concentraties in de zijn nog erg hoog . 1+1=2. Men wil blijkbaar middels het plaatsen van een raster een zo groot mogelijke dekkingsgraad zien te bereiken met de rommel die ze uitbraken. Ze plaatsen een raster in de lucht en de wind doet de rest.
Frank de Boosere, een belgische meteoroloog zegt hier enkele interessante dingen over:
"Mij lijkt het alvast een zeer twijfelachtige (zeg maar ridicule) theorie. De lucht op grote hoogte mengt immers niet zo goed met de lucht helemaal onderaan in de atmosfeer. Het sproeien van stoffen op een hoogte tussen 8 en 12 km is dus een weinig doeltreffende methode om de mensheid in slaap te wiegen. Als de overheid ons echt wil vergiftigen, zouden ze veel beter de lucht in metrostations besmetten. Dat hebben alvast sommige terroristen goed begrepen. "
Het is absoluut waar dat terroristen dit goed begrepen hebben maar op het moment dat je dit op strukturele basis gaat doen is de "pakkans" op deze manier vele male groter dan wanneer je chemicaliën vanuit grote hoogte over de mensen heenstort. Dit is door niemand te controleren. Ik heb geen vliegtuig in mijn bezit waarmee ik op 8 km hoogte eventjes kan controleren wat er gebeurt. En bovendien bestrijkt chemtrailing een groter gebied. Verder is het zo dat chemtrails niet enkel ingezet worden om de gezondheid van de mensen aan te pakken. Te denken valt aan weersbeïnvloeding icm. HAARP en (militaire) telecommunicatiedoeleinden. Als ik echt hard wil gaan dan kan ik zelfs het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Monsanto te berde brengen. Laat ik nu maar stoppen. verder zal er een manier gevonden zijn om deze aerosols effectief op de beoogde locatie neer te laten dalen. Er is alleen al bij het plaatsen van zo'n raster teveel coördinatie en symetrie om aan te nemen dat het hier om onschuldige "contrails" gaat. Ook zal een dergelijk raster gelijkmatig aangebracht moeten worden (waardoor je in een korte tijd erg veel vliegtuigen ziet "trailen") omdat het anders ongelijkmatig "verwaaid" en daarmee de beoogde effectiviteit niet gehaald wordt. Chemtrailing is een dure hobby! Wie betaalt dat eigenlijk?
Verder is het niet gezegd dat er per sé op 8-12 km hoogte getrailed wordt.

 • Ook aan de achterzijde van het huis werd
  aan het raster "gebouwd"

 • Het raster was geplaatst en HAARP kwam om de hoek kijken.
  Net te laat want de foto's waren al gemaakt door mij en iemand anders.

 • Na een kwartier normaliseerde de bewolking weer


Breda, 9 september 2021,
Dit evenement speelde zich tussen acht-negen uur in de ochtend af.


Breda, 7 september 2021. Het is een mooie dag maar ik blijf toch liever binnen. Dit is echt niet meer normaal. En dan loopt jan met de pet te emmeren over "vaccineren tegen Corona of niet".
THIS (chemtrails) will kill us if we do not act!!!

En onderstaande trof ik aan in de ochtend voor ik naar mijn werk ging.


Breda, 6 september 2021, ze waren al vroeg begonnen. Ze hebben zich een heel weekeinde in moeten houden maar nu iedereen aan het werk is of met zijn hoofd boven zijn / haar telefoon/ beeldscherm hangt kunnen ze weer hun gang gaan.


 • Vervolgens zien we HAARP aan het werk...

 • Dit zijn geen normale wolken

 • Close up

 • Wat gebeurt hier precies? Deze wolken "verdampen".
  In een mum van tijd is alles "weg".


Breda 25-08-2021, buitensporing milieudelict gepleegd door elite maffia.
Het was helder weer en nagenoeg windstil. Ideaal spray weertje dus.
Dit evenement duurde ongeveer 1,5 uur. Soms waren er drie vliegtuigen tegelijk aan het sprayen. Na deze sessie was er 2,5 uur uur lang GEEN vliegtuig meer te bekennen. (??? wellicht levensgevaarlijk voor andere piloten?)
Kijk eens wat vaker in de lucht in plaats van op je mobieltje; er gaan je echt dingen opvallen! Zeker bij helder weer moet je alert zijn. Het zijn waarlijke sessies. Let ook op vliegtuigen die afwijkende vliegroutes vliegen. Kijk het filmpje.

 • De lucht is weer niet om aan te zien.
  Zouden de daders hier nu van genieten?


Breda 24-08-2021,


  Breda, 15-08-2021,
 • Druk dagje op grote hoogte..


  • Breda 12-08-2021

  Boven de wolken wederom veel spray-activiteit, Breda 13-08-2021
Goh, ik vroeg me al af waar ze bleven.. 11 augustus Breda. Was volgens mij ongeveer een maand geleden.
Maar door de dichte bewolking van de afgelopen 4 weken waren ze ook slecht waarneembaar.  • Zware bewolking en regen! 25-07-2021, sprayen zullen ze , weer of geen weer. Ik hoorde ze 's nachts al af en aan vliegen. Vakantie-vliegverkeer ligt zo goed als stil hierboven nu.


  • Oh yeah they're there i noticed the trails yesterday whyle playing GTA5_ ;)


   Zware bewolking en regen op komst maar sprayen zullen ze! 11-07-2021   Dat er veel bewolking is wil niet zeggen dat het sprayen stopt. 4 juli 2021

  • Als dit een condensspoor is dan ben ik een vliegtuig.


   Alle kleuren van de regenboog, maar dan chemisch. Sprayday 15-06-2021


   Het weekeinde is weer voorbij dus trailen maar weer! 14-06-2021
  Ga naar Chemtrails in Nederland.

  Ga naar Chemtrails inzendingen.